ظرفیت: 500 تن در سال
دوره بازگشت سرمایه: ده ماه
میزان اشتغالزایی: چهارده نفر
برای تولید چیپس، لازم است از سیب زمینی مرغوب استفاده شود. سیب زمینی باید درشت، سالم، کاملا رسیده و دارای کمترین مقدار گره و حفره در سطح آن باشد. پس از اینکه سیب زمینی مرغوب انتخاب گردید، درآب شسته می شود تا گرد و خاک و هرگونه مواد خارجی سطح ازآن پاک شود. سپس باید سیب زمینی راپوست کنده و آن را بصورت تراشه های نازک درآورد. پوست کندن سیب زمینی توسط دستگاه های سایش انجام می گیرد. برای این منظور در کارخانه ها بیشتر از روش سایش استفاده می شود. دراین روش ضایعات سیب زمینی بین 1 تا 4 درصد است، که این مسئله به شکل، اندازه و عمق گره ها و همچنین مدت زمانی بستگی دارد که سیب زمینی در انبار نگهداری شده است.