مقدمه ... ۵
فرآوریهای هویج ... ۶
خواص هویج ... ۶
آب هویج ... ۸
مشخصات کنسانتره آب هویج ... ۱۳
موارد کاربرد محصول ... ۱۵
قیمت جهانی محصول ... ۱۵
روند تکنولوژی تولید ... ۱۶
دکانتورهای مورد استفاده برای تولید آب هویج ... ۱۶
برای استخراج آب هویج ... ۱۷ Depol۶۹۲l استفاده از آنزیم اصلاح شده تازه
دوز مورد نیاز آنزیم ... ۱۸
مسایل عمومی در استخراج آب هویج ... ۱۹
تکنولوژی تولید آب هویج از یک شرکت ایتالیایی ... ۲۰
بررسی بازار ... ۲۱
خلاصه بررسی فنی و اقتصادی طرح بسته بندی آب هویج... ۲۳
نتیجه گیری ... ۲۴
منابع ... ۲۰
مقدمه:
هویج گیاهی است دو ساله از خانواده چتریان، قسمت مورد استفاده گیاه هویج، ریشه، میوه و تخم آن است.
موطن اصلی هویج در اروپا، شمال آفریقا و آسیا می باشد و پاره ای از انواع آن در آمریکای شمالی وجنوبی یافت
می شود. یکی از سبزیجات مهم دنیا از نقطه نظر تغذیه ای و اقتصادی هویج است و در بین کشورهای تولید کننده
جهان چین با ۳۵ درصد در رتبه اول و پس از آن به ترتیب آمریکا و روسیه با ۸ درصد، لهستان و ژاپن با ۳ درصد از
سهم تولید جهانی بالاترین میزان تولید را دارد. سالیانه ۶۰۰ هزار تن هویج در آمریکا تولید می شود وواریته های
مختلفی برای اهداف مختلف تولیدی کشت می شود.
۴۰ هزار تن،، میزان تولید هویج در ایران در طی سالهای ۱۹۹۵ تا ۲۰۰۵، FAO طبق آمار ارائه شده توسط
سطح زیر کشت ۱۶۰۰ هکتار و توسط عملکرد ۲۵۰۰۰۰ هکتوگرم در هکتار بوده است که در استانهای آذربایجان
شرقی، خوزستان، اصفهان، زنجان بیشترین سهم را در تولید هویج کشور دارا می باشند.
در حال حاضر بزرگترین صادر کننده هویج در آسیا را کشورهای چین، سوریه، ترکیه و بزرگترین واردکنندگان
را کشورهای تایلند، هنگ کنگ، ژاپن، کره، مالزی، عربستان، سنگاپور و امارات عربی متحده تشکیل میدهند.
محصولات فرآوری شده هویج بشرح ذیل ISIC در حدود دو سوم تولید هویج در دنیا از اروپا و آسیاست. کد
میباشد