امنیت در شبکه های بی سیم

دسته: امنیت

حجم فایل: 25 کیلوبایت

تعداد صفحه: 25

امنیت در شبکه های بی سیم:

راه های زیادی برای وصل شدن به اینترنت وجود دارد که یکی از این راه ها بی سیم است.

با گسترش اینترنت متخصصان، تکنولوژی را اختراع کردن که بدون هیچ سیمی میشود به اینترنت وصل شود و بیشتر در مکان هایی کاربرد داشت که دسترسی به تلفن قادر نبود و یا شخص در حال حرکت بود. خوبی این نوع ارتباطات در این بود که دارای سرعت خوب، کاربرد بدون سیم و... بود. اولین سیستم برای ارسال سیگنال های الکتریکی از طریق هوا و بدون سیم (از طریق امواج الکترومغناطیس) در ابتدا ((بی سیم)) نامیده شد.

فیزکدان بریتانیایی، جیمز کلارک مکسول (79-1831) مهندس برق آمریکایی ایتالیایی الاصل و گوگلیلمو مارکنی (1937-1874) بودند که این اصول را برای اختراع اولین بار دستگاه رادیویی بی سیم واقعی جهان در سال 1895 به کار بردند. سیستم رادیویی می توانست سیگنالی را تا فاصله نزدیک به سه کیلومتر ارسال و دریافت کند. از آنجا که شبکه های بی سیم، در دنیای کنونی هر چه بیشتر در حال گسترش هستند، و با توجه به ماهیت این دسته از شبکه ها، که بر اساس سیگنال های رادیویی اند، مهمترین نکته در راه استفاده از این تکنولوژی، آگاهی از نقاط قوت و ضعف آن است. نظر به لزوم آگاهی از خطرات استفاده از این شبکه ها، با وجود امکانات نهفته در آن ها که به مدد پیکربندی صحیح می توان به سطح قابل قبولی از بعد امنیتی دست یافت.

شبکه های بی سیم، کاربردها، مزایا و ابعاد:

شبکه های بی سیم بازه ی وسیعی از کاربردها، از ساختارهای پیچیده یی چون شبکه های بی سیم سلولی- که اغلب برای تلفن های همراه استفاده می شود- و شبکه های محلی بی سیم (WALAN – Wireless Lan) گرفته تا انواع ساده یی چون هدفون های بی سیم، را شامل می شود. از سوی دیگر با احتساب امواجی همچون مادون قرمز، تمامی تجهیزاتی که از امواج مادون قرمز نیز استفاده می کنند، مانند صفحه کلید ها، ماوس ها و برخی از گوشی های همراه، در این دسته بندی جای می گیرند. طبیعی ترین مزیت استفاده از این شبکه ها عدم نیاز به ساختار فیزیکی و امکان نقل و انتقال تجهیزات متصل به این گونه شبکه ها و هم چنین امکان ایجاد تغییر در ساختار مجازی آن هاست. از نظر ابعاد ساختاری، شبکه های بی سیم به سه دسته تقسیم می گردند: WWAN، WLAN، WPAN.

قیمت: 3,000 تومان

خرید و دانلود

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد