کارآموزی آزمایشات شیمیایی لبنیات (رشته شیمی کاربردی)

معرفی:

شرکت آساک سنجش شرق در سال ۱۳۸۱ به شماره ثبت ۵۷۵ با انگیزه اشاعه فرهنگ استاندارد و پاسخگوئی به نیازهای واحدهای صنعتی – خدماتی و همچنین بازرگانان، با شاخه های فعالیتی گسترده از جمله کنترل کیفی کالاهای بازرگانی (سورویانس) ، ایجاد آزمایشگاه اکرودیته، برگزاری دوره های آموزشی و مشاوره در زمینه استانداردهای ملی و بین المللی در استان خراسان تاسیس گردید. شاخه های فعالیتی شرکت به ترتیب بدین شرح خواهد بود

فهرست مطالب

شیر ۱۰

ترکیبات شیر ۱۰

عوامل موثر در ترکیبات شیر ۱۰

نژاد ۱۱

فصل ۱۱

سن ۱۱

نسبت ویت ۱۱

حالت قلیایی و اسیدی ۱۲

شیر معمولی و غیر مرضی ۱۲

استاندارد شیر ۱۳

شیر حرارت ندیده ۱۳

شیر پاستوریزه ۱۳

شیر استرلیزه ۱۳

شیر استرلیزه UHT ۱۳

روش آزمون ۱۴

تعیین مقدار چربی شیر ۱۴

تعیین اسیدیته شیر ۱۴

تعیین درصد ماده خشک ۱۵

تعیین دانسیته شیر ۱۵

جستجوی تقلبات در شیر ۱۶

پنیر ۱۷

تعیین مقدار چربی پنیر ۱۹

تعیین اسیدیته پنیر ۱۹

تعیین مقدار Ph پنیر ۲۰

تعیین درصد ماده خشک ۲۰

تعیین نمک پنیر ۲۱

تعیین پروتئین پنیر ۲۲

خامه ۲۳

استاندارد خامه پاستوریزه در ایران ۲۴

تعیین مقدار اسیدیته خامه ۲۴

تعیین مقدار چربی خامه ۲۴

کره ۲۵

استاندارد کره پاستوریزه ۲۶

ویژگی های عمومی ۲۶

ویژگی های شیمیایی ۲۶

تعیین اسیدیته کره ۲۷

تعیین رطوبت کره ۲۷

تعیین مواد باقیمانده شیر ۲۸

تعیین درصد نمک کره ۲۹

تععین چربی کره ۲۹

دوغ ۲۹

تعیین مقدار چربی دوغ ۲۹

تعیین مقدار اسیدیته دوغ ۳۰

تعیین ماده خشک دوغ ۳۰

تعین میزان نکم دوغ ۳۱

ماست ۳۱

تعیین اسیدتیه ۳۱

تعیین PH ماست ۳۱

تعیین درصد چربی ۳۲

تعیین ماده خشک ۳۲

خرید و دانلود

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد