گزارش کارآموزی در کارخانه صنایع غذایی

موضوع: گزارش کارآموزی در کارخانه صنایع غذایی (فایل word قابل ویرایش) فهرست مطالب

عنوان صفحه

مقدمه ۳

نوع محصولات تولیدی۵

ورود مواد اولیه و مراحل تأیید در انبار۶

ورود مواد اولیه به سردخانه و نحوه نگهداری ۱۲

کاربرد انواع ادویه و عملکرد آنها ۱۳

ویژگی های محصولات مرغ آماده طبخ۲۳

فرآوری ۲۳

ویژگی های مواد اولیه ۲۵

فرآیند تولید ۲۷

بسته بندی ۲۸

کنترل کیفیت ۳۰

روش اجرایی کنترل کیفیت ۳۰

کنترل کیفیت مواد اولیه۳۲

بازرسی و کنترل کیفیت محصول حین تولید۴۵

بازرسی و کنترل کیفیت محصول نهایی ۵۱

تأیید نهایی و کنترل کیفیت ۵۴

بخش میکروبی ۵۵

بخش شیمیایی ۶۴

خروج و ادامه زنجیره سرد تا مصرف۷۲

توضیحات نهایی۷۳

منابع و مآخذ ۷۵

مقدمه:

امروزه صنعت غذا یکی از مهمترین مشکلات برای مردم محسوب می شود. از سوی دیگر مردم با توجه به شاغل بودن خانمها در کنار آقایان باعث شده تا فرصت تهیه غذا برایشان میسر نباشد. در این میان کارشناسان و صاحبان صنایع غذایی برای این مشکل راه های متعددی را برای سریع آماده شدن غذا ارائه داده اند تا این مشکل مرتفع گردد.

از این رو تصمیم گرفتم با تهیه گزارشی از روند تولید غذای آماده تهیه کنم. در این گزارش سعی شده از مراحل تهیه مواد اولیه برای کارخانه تا غذای آماده که به دست مصرف کننده می رسد، شاید بتوان غذاهای آماده را پدیده ای جدید و حائز شرایط مناسب کیفی، غذایی و بهداشتی دانست که در ایران صنعتی نو پا است و به تدریج جایگاه خود را در بین مصرف کنندگان باز می کند و از آغاز ارائه این محصولات به بازار، روند رو به رشد و قابل قبولی را داشته است.

عنایت به این نکته که این محصولات فاقد هرگونه افزودنی های شیمیایی مضر بوده و کاملاً از مواد غذایی طبیعی استفاده می کند. در کنار ارزش غذایی مناسب، مصرف آسان و تنوع در محصولات و عطر و طعم از مزایای بارز غذاهای آماده می باشند.

گرایش روزافزون خانواده های ایرانی به غذاهای آماده شده – اشتغال روزافزون خانمها در فعالیت های اجتماعی و کاری خارج از منزل نیز مصرف این محصولات را روز به روز افزایش می دهد.

خرید و دانلود

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد