ترجمه مقاله فعالیت آنتی اکسیدانی و آنتی میکروبی عصاره های گیاه شقایق صربستان


عنوان انگلیسی مقاله: Phenolic contents, antioxidant and antimicrobial activity of Papaver rhoeas L. extracts from Southeast Serbia
عنوان فارسی مقاله: محتویان فنولی،  فعالیت آنتی اکسیدانی و آنتی میکروبی عصاره های گیاه شقایق جنوب شرقی صربستان.
دسته: زیست شناسی
فرمت فایل ترجمه شده: فایل Word ورد 2007 یا 2003 (Docx یا Doc) قابل ویرایش
تعداد صفحات فایل ترجمه شده: 7
ترجمه سلیس و روان مقاله آماده خرید می باشد.
_______________________________________
چکیده
کل محتویات فنولی و فلاونوئید عصاره های مختلف Papaver rhoeas L. بررسی و آزمایش شد.   محتوی بالای کل ترکیبات فنولی (9.  73 - 19.  91 mg GAE/g گلبرگ های تازه) و کل فلاونوئیدها (7.  904 - 11.  45 mg QE/g گلبرگ های تازه) آزمایش شد. رنگدانه قرمز موجود در گل های P.   rhoeas L.   ناشی از آنتوسیانین ها بود که به عنوان آنتی اکسیدان های طبیعی عمل می کند. محتوی آنتی سیانین های موجود در عصاره بررسی شده بسیار یکپارچه می باشد و از 4.  72 تا 5.  193 mg سیانیدین-3-o- گلوکوزید /g گلبرگ های تازه می باشد. فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره های مختلف با استفاده از روش طیف سنجی و بوسیله قابلیت  scavenge 1، 1- دی فنیل-2- پیکریل هیدرازیل (DPPH) توسط عصاره آزمایش شد. تمام عصاره های آزمایش شده فعالیت scavenging قوی- یعنی بیش از 80%- بر علیه رادیکال های DPPH نشان دادند. کل محتویات فلاونوئیدی و فنولی با درصد scavenging فعالیت سنجش DPPH (ضریب همبستگی برآورد شده به ترتیب R2 = 0.  965  و 0. 752) ارتباط داشتند. عصارهاتانول P. rhoeas L.،  فعالیت آنتی میکروبی بر علیه مخمر Candida albicans و تمام باکتریهای آزمایش شده  به جزء Bacillus subtilis را نشان داد. این مقاله نشان می دهد که عصاره های بررسی شده گیاه P.   rhoes L.   به عنوان عاملان آنتی میکروبی و آنتی اکسیدانی کاربرد بالقوه می توانستند داشته باشند.   
 


ادامه دارد (Full-text)

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد