شکلات کاکائویی و تافی به عنوان ماده غذایی انرژی زا و مصرفی می باشد که
بیشتر بعنوان تنقلات مصرف می شود. شکلات و تافی در شرایط عادی محیط دو ماه
ماندگاری دارد. چنانکه بیش از یکسال در انبار بماند خواص و کیفیت خود را از
دست می دهد. انبار محصول شکلات و تافی بایستی دارای جریان هوای مناسب
بوده، انبار شکلات باید با رطوبت نسبی 60% و درجه حرارت آن 16 تا 18 درجه
سانتیگراد می باشد. تحت شرایط مذکور شکلات بمدت 6 ماه با کیفیت خوب باقی
خواهد ماند. به طور کلی شکلات باید در درجه حرارت های پایین نگهداری شود.