طرح توجیهی فنی، مالی و اقتصادی پرورش قارچ خوراکی با ظرفیت پنجاه و یکصد تن در سال
مواد
پروتئینی، یکی از مهم ترین اجزای مواد غذایی مورد استفاده انسانها است.
نیاز طبیعی بدن انسان به این مواد، مبین ضرورت استفاده آنها در سبد غذایی
خانواده ها است. از دیرباز انواع گوشت ها، خصوصا گوشت قرمز منبع اصلی
تامین پروتئین موردنیاز انسان بوده است.
لکن در حال حاضر، به واسطه
تغییر روش زندگی از سنتی به ماشینی و کاهش تحرک افراد در زندگی روزمره،
استفاده از گوشت قرمز بدلیل دارا بودن مقدار زیادی مواد چرب رو به کاهش
نهاده و در عوض، استفاده از مواد غذایی ای که با داشتن مقدار کافی پروتئین،
برای سلامتی زیان آور نباشند مورد توجه واقع شده است. حبوبات، سویا و قارچ
خوراکی مهم ترین منابع پروتئین غیر حیوانی هستند که امروزه به طور وسیع
مصرف می شوند. در این میان بازار مصرف قارچ خوراکی به دلیل افزایش سطح
آگاهی جامعه نسبت به فواید و روش مصرف آن، روند رو به رشدی را تجربه می
کند.