دسته: صنایع غذایی
Determination of plasticisers in food by gas chromatography-mass
spectrometry with ion-trap mass detection
دانلود رایگان نسخه انگلیسی مقاله
چکیده:
در این مقاله یک روش برای تعیین روان کننده در غذا توسط گاز کروماتوگرافی طیف سنج جرمی با تشخیص توده یونی دام شرح داده شده است. روان کننده با روش استاندارد های داخلی با استفاده از دی ایزوبوتیل مورد استفاده قرار می گیرد. چهار نمونه از مواد غذایی انتخاب شده که با روان کننده های مختلف کار نمی کنند روان کننده مختلف در حدود 0٫3 JLG / G مشخص شده اند. بهبود مواد غذایی با روان کننده در محدوده 90 تا 106٪ می باد. روش ارائه شده بهبود را نشان می دهد و خطی بودن بیش از یک محدوده غلظت گسترده می باشد. روش جدید برای تجزیه و تحلیل نمونه های واقعی استفاده شد و نتایج به دست آمده با استفاده از روش رقت ایزوتوپ به خوبی تثبیت شده است.