انواع نبات:
- نبات:
عبارت است از محصول قوام آمده و متبلور شده از محلول آب و شکر، که بروش های سنتی و صنعتی تولید می شود.
- نبات سنتی:
معمولا بصورت ساکن تهیه می شود که به دو رنگ سفید ساده و زرد زعفرانی و در اشکال زیر وجود دارد.
فهرست مطالب:
- معرفی محصول
- نام و کد محصول
- شماره تعرفه گمرگی
- بررسی و ارائه استاندارد
- مواد افزودنی نبات و آبنبات
- انواع آبنبات
- توضیح موارد مصرف و کاربرد
- بررسی کالای جایگزین
- اهمیت استراتژیک کالا
- شرایط صادرات
- وضعیت عرضه و تقاضا
- بررسی اجمالی تکنولوژی و روش های تولید
- نمودار تولید آبنبات
- برآورد حجم سرمایه گذاری ثابت
- جدول هزینه ساختمان و اشین آلات
- هزینه های قبل از بهره برداری
- هزینه های انرژی
- میزان مواد اولیه مورد نیاز
- هزینه های متغیر تولید
- وضعیت تامین نیروی انسانی و تعداد اشتغال