هدف از ارائه این طرح بررسی امکان احداث کشتارگاه دام اعم از گاو و گوسفند می باشد. انواع تولیدات کشتارگاهی از قبیل گوشت قرمز، پوست، دل و جگر، روده و غیره می باشد که بدلیل استفاده از فرآیند صنعتی در این نوع کشتارگاه ها به همراه سایر تولیدات قابل استفاده ناشی از کشتار دام (از قبیل خون و امعاء و احشاء) بصورت بسته بندی و کاملاً با رعایت نکات بهداشتی و زیست محیطی تولید و عرضه می گردد.
لازم بذکر است که در ارتباط با محصولات تولیدی حاصل از ذبح گاو و گوسفند، گوشت قرمز بعنوان کالای اصلی در نظر گرفته شده و کلیه محاسبات نیز بر آن اساس انجام می گیرد و سایر محصولات بعنوان محصول جانبی در نظر گرفته می شوند.
فهرست مطالب:
– معرفی محصول
– نام و کد محصول
– شماره تعرفه گمرگی محصول
– بررسی استاندارد ملی کشتارگاه های صنعتی
– طبقه بندی لاشه گوسفند
– درجه بندی گوشت گوسفند و بز
– چگونگی درجه بندی گوشت قرمز
– بسته بندی گوش قرمز
– استاندارد آزمایشگاه کشتارگاه
– بررسی استاندارهای بین المللی
– نمودار کلی مراحل پیاده سازی و استقرار سیستم HACCP
– موارد مصرف و کاربرد
– کالای جایگزین و اثرات بر محصول
– اهمیت استراتژیک کالا
– بررسی بازار جهانی گوشت
– وضعیت عرضه و تقاضای گوشت قرمز
– بررسی اجمالی تکنولوژی و روش تولید
– انواع کشتارگاه های دام از جهت شیوه تولید
– تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی به کار رفته در کشتارگاه ها
– شرح فرآیند کشتار دام در روش صنعتی
– بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی
– هزینه های ثابت سرمایه گذاری
– فضاها و ساختمان های مورد نیاز طرح
– ماشین آلات و تجهیزات مورد نیاز طرح
– برآورد میزان برق مورد نیاز ماشین آلات
– تجهیزات اداری مورد نیاز طرح
– وسایل نقلیه مورد نیاز طرح
– هزینه های قبل از بهره برداری
– میزان مواد اولیه و مورد نیاز سالانه و محل تامین آنها
– پیشنهاد منطقه مناسب طرح
– نیروی انسانی مورد نیاز طرح
– بررسی و تعیین تاسیسات مورد نیاز
و .