طراحی و ساخت کارخانه محصول بیسکویت

موضوع:

طرح توجیهی کارخانه بیسکویت

در قالب Word و قابل ویرایش

قابل ارائه بعنوان طرح توجیهی

فهرست مطالب:

معرفی محصول بیسکویت:

تعریف:

نقش مواد اولیه در بیسکویت:

میزان پهن شدن خمیر بیسکویت:

ویژگی های آرد مناسب برای تولید بیسکویت:

ویژگی های شکر مناسب برای تولید بیسکویت:

ویژگی های روغن مناسب برای تولید بیسکویت:

کارایی اقتصادی طرح:

مطالعه بازار مصرف:

مطالعه بازار مواد اولیه:

روش تولید بیسکویت:

محاسبه تعداد و انتخاب ماشین آلات:

فهرست و مشخصات ماشین آلات:

طراحی بخش های مختلف کارخانه:

محاسبه مساحت لازم جهت انبار محصول:

تأسیسات و تجهیزات لازم برای این واحد:

محاسبه تعداد نیروی انسانی کارخانه:

جدول وسایل نقلیه داخل و خارج کارخانه

هزینه اثاثیه اداری، وسایل آشپزخانه و لوازم آزمایشگاه

ماشین آلات و تجهیزات خط تولید

هزینه های غیر مستهلک شونده

هزینه های مستهلک شونده شامل:

هزینه های ثابت سالانه:

هزینه های متغیر تولید شامل:

استهلاک دارایی های مستهلک شونده:

مجموع هزینه های استهلاک شونده و غیر استهلاک شونده:

قیمت تمام شده

فهرست ساختمان ها و مستحدثات کارخانه

هزینه های حقوق و دستمزد در ظرفیت اسمی

محاسبه هزینه استهلاک و تعمیرات

مشخصات و حجم مواد اولیه، بسته بندی و سایر ملزومات مورد نیاز در ظرفیت اسمی طرح

تعریف:

بیسکویت: محصولی است که آن را از آرد و شکر و روغن تهیه می کنند در آن عمل تخمیر انجام نمی گیرد و تخلخل محصول بواسطه وجود مواد شیمیایی است عطر و طعم آن بیشتر تحت تأثیر جوش شیرین و اسیدهای آن مورد مصرف در بکینک پودر است. فرایند بسیار ساده ای داشته و بعد از مخلوط نمودن اجرا خمیر را در حد مورد نظر پهن نموده برش داده و وارد قسمت پخت می کنند.

بعد از پخت سرد کردن بیسکویت باید به آرامی انجام گیرد زیرا سرد کردن سریع باعث ترک خوردن بیسکویت می شود.

خرید و دانلود

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد