دانلود پروژه طراحی سیستم هوشمند سورتینگ تخم مرغ
طراحی سیستم هوشمند سورتینگ تخم مرغ
فهرست مطالب
مقدمه: ۲
فصل اول ۵
۱ -۱ اشنایی با ماشین بینایی و پیشینه استفاده از ان ۶
۱-۱-۱ بینایی و اتوماسیون کارخانه ۸
۲-۱-۱ بینایی انسان در مقابل بینایی ماشین ۱۰
۳-۱-۱ پارامترهای مقایسه ای ۱۰
۴-۱- ۱ ملاحظات اقتصادی ۱۲
۲-۱ کاربرد های ماشین بینایی در کشاورزی ۱۳
۱-۲-۱ کاربرد در تشخیص کیفیت میوه ها: ۱۴
۲-۲-۱ کاربرد در کنترل کیفیت سبزیجات ۱۶
۳-۲ -۱ طبقه بندی و ارزیابی کیفیت حبوبات ۱۷
۴-۲ -۱ کاربرد در سایر تولیدات غذایی ۱۸
۶-۲-۱ نتیجه استفاده از سیستم های بینایی ماشین در کشاورزی ۱۹
۳-۱ طرح یک خط مکانیزه تولید تخم مرغ ۱۹
۱-۳ -۱ اجزاء یک مرغداری مکانیزه به همراه بخش بسته بندی ۲۰
۲-۱-۳ -۱ مرحله شستشو ۲۱
۳-۱-۳-۱ مرحله درجه بندی ۲۲
۴-۱-۳-۱ مرحله بسته بندی ۲۳
فصل دوم ۲۴
۱-۲ مفاهیم اولیه پردازش تصویر ۲۵
۱-۱-۲ پیکسل ۲۵
۲-۱-۲ پنجره ۲۶
۳-۱-۲ مکان پیکسل ۲۷
شکل ۴-۱-۳) المانهای غیر مستطیلی a) المانهای گرد مجزا b) المانهای گرد دارای همپوشانی ۳۰
۴-۱-۲ سطح خاکستری ۳۰
۱-۵-۱-۲ خطای اندازه گیری ۳۸
۶-۱-۲ هیستوگرام ۴۰
۱-۶-۱-۲ ایجاد هیستوگرام ۴۱
۲-۶-۱-۲ مشخصات ۴۴
۷-۱-۲ سیستم های رنگی RGBو CMYB ۴۵
۲-۲ پردازش های اولیه ماشین بینایی ۴۶
۱-۲-۲تبدیل تک متغیره ۴۸
۱-۱-۲-۲ عملگر همانی ۴۹
۲-۱-۲-۲ عملگر معکوس ۵۰
۳-۱-۲-۲ عملگر حد استانه ۵۱
۴-۱-۲-۲ سایر اپراتورها ۵۲
شکل ۹-۲-۲) عملگر معکوس حد استانه سطح خاکستری (a تابع (b ورودی (c خروجی ۵۶
۲-۲-۲تبدیل دو متغیره (جفتی) ۵۷
۱-۲-۲-۲ جمع تصاویر ۵۹
۳-۲-۲-۲ ضرب تصاویر ۶۳
۳-۲ طراحی سیستم ۶۶
۱-۳-۲ سیستم ماشین بینایی ۶۷
۲-۳-۲پردازش تصویر ۶۹
۲-۲-۳-۲ پیدا کردن ناحیه مورد علاقه Region of interest ۷۲
۳-۲-۳-۲ پیدا کردن مرز تخم مرغ ۷۳
۴-۲-۳-۲ حذف نویز ۷۵
۵-۲-۳-۲ تشخیص تمیز یا الوده بودن تخم مرغ ۷۶
۶-۲-۳-۲ تخمین وزن و حجم تخم مرغ ۷۷
الگوریتم های پردازش تصویر: ۷۹
۳) مرحله پیدا کردن مرز تخم مرغ ۸۰
۴) مرحله حذف نویز ۸۲
۵) مرحله تشخیص تمیز یا الوده بودن تخم مرغ ۸۳
۶) تخمین وزن و حجم تخم مرغ ۸۴
فصل سوم ۸۵
۱-۳ نتایج ازمایش سیستم ۸۶
۲-۳ پیشنهادات ۸۷
تقدیر و تشکر ۸۸