طرح توجیهی نان فانتزی

نان غذای اصلی و پایه مردم بسیاری از کشورهای جهان را تشکیل داده و روزانه قسمت اعظم انرژی، پروتئین، املاح معدنی و ویتامینهای گروه B مورد نیاز آنها را تامین می نماید. در ایران نیز حدود ۶۵-۶۰ درصد پروتئین و کالری و حدود ۳-۲ گرم املاح معدنی و قسمت اعظم نمک طعام مورد نیاز روزانه از خوردن نان تامین می گردد.

فهرست مطالب:

– معرفی محصول نان فانتزی

– نام و کد محصول

– شماره تعرفه گمرگی

– بررسی و ارائه استانداردها

– ویژگی انواع نان های حجیم و نیمه حجیم

– بررسی کالاهای جایگزین

– اهمیت استراتژیک کالا

– شرایط صادرات محصول

– وضعیت عرضه و تقاضا

– شرح فرآیند تولید و تکنولوژی موجود

– برآورد حجم سرمایه گذاری ثابت

– هزینه تجهیزات و ماشین آلات

– محاسبه مساحت مورد نیاز طرح و هزینه های مربوطه

– هزینه زمین، ساختمان، تجهیزات

– هزینه های قبل از بهره برداری

– برآورد میزان مواد اولیه مورد نیاز

– وضعیت تامین نیروی انسانی مورد نیاز طرح

– و .

خرید و دانلود

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد