مقدمه
بستنی به احتمال زیاد نوع تحول یافته نوشیدنی های یخ زده است. در قرن چهارم قبل از میلاد، اسکندر کبیر به نوشیدنی های یخ زده یا به اصطلاح امروز تگری (تگرگی) ، علاقه فراوانی داشته و در مدارک باستانی نیز دیده شده که در سال ?? قبل از میلاد، نرون، امپراتور روم گروه هایی را به کوهستان های آپنین (Apennines) می فرستاد تا برایش یخ و برف بیاورند، سپس آن را با شربت، پوره میوه یا عسل مخلوط می کرده و می خورد.
هزاران سال است که آب یخ زده در آسیا به مصرف خوراکی می رسد. مصرف مواد لبنی یخ زده، اولین بار در ادبیات چین باستان دیده شده است که قدمت این منابع به قرن دوازدهم برمی گردد. بازرگانان و ماجراجویانی چون مارکوپولو، روش تهیه یخ را از خاور دور به اروپا بردند. در ????، کافه پروکوپ توسط یک ایتالیایی به نام کولتلی در پاریس افتتاح شد که در آن انواع یخ (طعمدار) و خامه یخ زده یا همان بستنی، تولید و عرضه می شد.
معرفی محصول
- نام و کد محصول
- تعرفه گمرگی
- استاندارهای محصول
- انواع و کاربرد محصول محصول بستنی
- بررسی کالاهای جایگزین محصول بستنی
- اهمیت استراتژیک کالا محصول بستنی
- وضعیت عرضه و تقاضا محصول بستنی
- بررسی روند صادرات محصول بستنی
- پیش بینی تقاضا
- مراحل تولید بستنی
- ظرفیت اقتصادی و حجم سرمایه گذاری
- هزینه سرمایه گذاری ثابت طرح
- لیست ماشین آلات و تجهیزات
- هزینه های قبلاز بهره برداری
- هزینه های پی بینی نشده
- سرمایه در گردش
- برآورد کل سرمایه گذاری
- نیروی انسانی مورد نیاز