طرح درجه بندی، بسته بندی و خشک کردن گل و گیاه به روش Dry Freeze

مقدمه

بخش اول: معرفی محصول

-1-1 نام و کد محصولات آیسیک

-1-2 شماره تعرفه گمرکی

-1-3 شرایط واردات محصول

-1-4 بررسی و ارائه استانداردهای موجود در محصول (ملی یا بین المللی)

-1-5 بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت تولید داخلی و جهانی محصول

-1-6 معرفی موارد مصرف و کاربرد

-1-7 بررسی کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول

-1-8 اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروز

-1-9 کشورهای عمده تولیدکننده و مصرف کننده محصول -1-10 شرایط صادرات

بخش دوم: بررسی وضعیت عرضه و تقاضا

-2-1 بررسی ظرفیت بهره برداری و روند تولید از آغاز برنامه سوم تاکنون

-2-2 بررسی وضعیت طر حهای جدید و طرح های توسعه در دست اجرا

-2-3 بررسی روند واردات محصول از آغاز برنام ه سوم تا سال 1385

-2-4 بررسی روند مصرف از آغاز برنامه توسعه سوم تاکنون

-2-5 بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه توسعه سوم تا سال 1385

-2-6 بررسی نیاز به محصول با اولویت صادرات تا پایان برنامه توسعه چهارم

بخش سوم: مطالعات فنی و تکنولوژیکی

-3-1 بررسی اجمالی تکنولوژی و روش های تولید و عرضه محصول در کشور

-3-2 تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی های مرسوم در فرایند تولید محصول

-3-3 بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی به همراه برآورد حجم سرمایه ثابت

-3-4 برآورد مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه و منابع تامین آن

-3-5 پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح

-3-6 وضعیت تأمین نیروی انسانی و تعداد اشتغال

-3-7 بررسی و تعیین میزان آب، برق، سوخت، امکانات مخابراتی و ارتباطی

-3-8 وضعیت حمایت های اقتصادی و بازرگانی

-3-9 تجزیه و تحلیل و ارائه جمع بندی و پیشنهاد نهایی در مورد احداث واحدهای جدید

خرید و دانلود

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد