دانلود طرح توجیهی تولید غذای میگو
مقدمه
بخش اول: معرفی محصول
(-۱ نام و کد محصولات
-۲-۱ شماره تعرفه گمرکی
-۳-۱ شرایط واردات محصول
-۴-۱ بررسی و ارائه استانداردهای موجود در محصول (ملی یا بین المللی)
-۵-۱ بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت تولید داخلی و جهانی محصول
-۶-۱ معرفی موارد مصرف و کاربرد
-۷-۱ بررسی کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول
-۸-۱ اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروز
-۹-۱ کشورهای عمده تولیدکننده و مصرف کننده محصول
-۱۰-۱ شرایط صادرات
بخش دوم: بررسی وضعیت عرضه و تقاضا
-۱-۲ بررسی ظرفیت بهره برداری و روند تولید از آغاز برنامه سوم تاکنون
-۲-۲ بررسی وضعیت طرح های جدید و طرح های توسعه در دست اجرا
-۳-۲ بررسی روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم تا سال ۱۳۸۷
-۴-۲ بررسی روند مصرف از آغاز برنامه توسعه سوم تاکنون
-۵-۲ بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه توسعه سوم تا سال ۱۳۸۷
-۶-۲ بررسی نیاز به محصول با اولویت صادرات تا پایان برنامه توسعه پنجم
بخش سوم: مطالعات فنی و تکنولوژیکی
-۳ بررسی اجمالی تکنولوژی و روش های تولید و عرضه محصول در کشور
-۴ تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی های مرسوم در فرایند تولید محصول
-۵ بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی به همراه برآورد حجم سرمایه ثابت
-۶ برآورد مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه و منابع تامین آن
-۷ پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح
-۸ وضعیت تأمین نیروی انسانی و تعداد اشتغال
-۹ بررسی و تعیین میزان آب، برق، سوخت، امکانات مخابراتی و ارتباطی
-۱۰ وضعیت حمایت های اقتصادی و بازرگانی
-۱۱ تجزیه و تحلیل و ارائه جمع بندی و پیشنهاد نهایی در مورد احداث واحدهای جدید
بخش چهارم: مطالعات مالی و اقتصادی
-۱-۱۲ ارائه اطلاعات مربوط به سرمایه گذاری و سرمایه در گردش
-۲-۱۲ محاسبه و تجزیه و تحلیل نقطه سربسر
-۳-۱۲ آنالیز قیمت و حاشیه سود
-۴-۱۲ آنالیز جریان نقدی طرح
-۵-۱۲ آنالیز ریسک پذیری پروژه
-۶-۱۲ محاسبه کلیه شاخصهای مالی
-۷-۱۲ آنالیز حساسیت طرح نسبت به پارامترهایی نظیر قیمت فروش