دانلود طرح توجیهی تولید غذای میگو

دانلود طرح توجیهی تولید غذای میگو

مقدمه

بخش اول: معرفی محصول

(-۱ نام و کد محصولات

-۲-۱ شماره تعرفه گمرکی

-۳-۱ شرایط واردات محصول

-۴-۱ بررسی و ارائه استانداردهای موجود در محصول (ملی یا بین المللی)

-۵-۱ بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت تولید داخلی و جهانی محصول

-۶-۱ معرفی موارد مصرف و کاربرد

-۷-۱ بررسی کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول

-۸-۱ اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروز

-۹-۱ کشورهای عمده تولیدکننده و مصرف کننده محصول

-۱۰-۱ شرایط صادرات

بخش دوم: بررسی وضعیت عرضه و تقاضا

-۱-۲ بررسی ظرفیت بهره برداری و روند تولید از آغاز برنامه سوم تاکنون

-۲-۲ بررسی وضعیت طرح های جدید و طرح های توسعه در دست اجرا

-۳-۲ بررسی روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم تا سال ۱۳۸۷

-۴-۲ بررسی روند مصرف از آغاز برنامه توسعه سوم تاکنون

-۵-۲ بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه توسعه سوم تا سال ۱۳۸۷

-۶-۲ بررسی نیاز به محصول با اولویت صادرات تا پایان برنامه توسعه پنجم

بخش سوم: مطالعات فنی و تکنولوژیکی

-۳ بررسی اجمالی تکنولوژی و روش های تولید و عرضه محصول در کشور

-۴ تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی های مرسوم در فرایند تولید محصول

-۵ بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی به همراه برآورد حجم سرمایه ثابت

-۶ برآورد مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه و منابع تامین آن

-۷ پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح

-۸ وضعیت تأمین نیروی انسانی و تعداد اشتغال

-۹ بررسی و تعیین میزان آب، برق، سوخت، امکانات مخابراتی و ارتباطی

-۱۰ وضعیت حمایت های اقتصادی و بازرگانی

-۱۱ تجزیه و تحلیل و ارائه جمع بندی و پیشنهاد نهایی در مورد احداث واحدهای جدید

بخش چهارم: مطالعات مالی و اقتصادی

-۱-۱۲ ارائه اطلاعات مربوط به سرمایه گذاری و سرمایه در گردش

-۲-۱۲ محاسبه و تجزیه و تحلیل نقطه سربسر

-۳-۱۲ آنالیز قیمت و حاشیه سود

-۴-۱۲ آنالیز جریان نقدی طرح

-۵-۱۲ آنالیز ریسک پذیری پروژه

-۶-۱۲ محاسبه کلیه شاخصهای مالی

-۷-۱۲ آنالیز حساسیت طرح نسبت به پارامترهایی نظیر قیمت فروش

خرید و دانلود

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد