رشته: شیمی / کشاورزی
Salts as potential environmental pollutants , their types , effects on plants and approaches for their phytoremediation
دانلود رایگان مقاله انگلیسی اینجا را کلیک نمایید
چکیده:
با توجه به افزایش جمعیت جهان تقاضا برای مواد غذایی به طور چشمگیری افزایش یافته است و این مشکلی است که باید به طور اساسی مورد بررسی قرار گیرد. تحت این شرایط، تعادل بین تولید مواد غذایی و مصرف بستگی به بهره وری کشاورزی خواهد داشت. با این حال، افزایش جمعیت جهان و کاهش مناطق کشاورزی به دلایل بسیاری از جمله صنعتی سازی، گرم شدن کره زمین، استفاده بیش از حد از آب و غیره ما را به مجبور استفاده از اراضی زراعی موثر و همچنین مناطق شور مستعد کرده است. مناطق کشاورزی با حاصلخیزی کم و یا مناطق غیر کشاورزی باید به مناطق کشاورزی برای تولید مواد غذایی اضافه شوند. برای این کار بسیاری از استراتژی های پرورش و بهبود ارزیابی شده اند، ولی تا به حال، تعداد کمی از آنها با موفقیت برای دستیابی به اهداف مشخص رسیده اند. مکانیسم های فیزیولوژیکی، ژنتیکی و بیوشیمیایی برای گیاهان بسیار پیچیده هستند، بنابراین، پرورش یک گیاه مقاوم در برابر آنها و یا با تحمل در برابر استرس امکان پذیر خواهد بود. تا به امروز، استراتژی پرورش و یا بهبود یک جهت را دنبال کرده است، که یا شیمیایی و یا بیولوژیکی می باشد، آنها پس از آن در دو مورد خاک و یا خود گیاه متمرکز شده اند، چند گیاه در چند ایستگاه تحقیقات محلی آزمایش شده اند، به عنوان مثال، استفاده از میکوریزا، استراتژی بهبود را در هر دو مورد خاک و گیاه به همراه خواهد داشت، که احتمالا افزایش تولید محصولات کشاورزی به مناطق شور یا آلوده مربوط می شود، ما قادر به بهبود شرایط خاک برای مدت زمانی طولانی با کمی تلاش و هزینه خواهیم بود. غلظت نمک در خاک می تواند از طریق زهکشی و همچنین با استفاده از آب با کیفیت بالا کاهش یابد. از سوی دیگر، گیاهان از لحاظ اقتصادی مهم بوده و محصولاتی برای مقاومت آنها در برابر عوامل بیماری زا و استرس غیر بیماری زا مانند شوری و خشکی و برخی از آنها ساخته شده اند و به صورت تجاری در دسترس می باشند. با این حال، این یک مشکل حل نشده در سطح جهان، به ویژه برای گیاهان زراعی زیادی است که باید در مناطق با شوری متوسط رشد کنند، بنابراین، یک روش جایگزین موثر باید یافت شود. در سال های اخیر، روش جدیدی به نام ” احیای زیستی” و یا “زدودن” در بسیاری از آثار علمی و گزارش ها معرفی شده است. این یکی از روش های کارآمد برای بهبود تولید محصول و کیفیت برای مناطق شور با هدف رشد گیاهان نمک دوست همراه با گیاهان زراعی می باشد. در این فصل، اثر نمک بر روی گیاهان و متابولیسم بدن گیاهی و استراتژی زدودن آنها مورد بررسی قرار گرفته است به طوری که نمک دوست ها می تواند احتمالا به عنوان گیاهان همراه با گیاهان زراعی در مناطق شور رشد کنند.
کلمات کلیدی: شوری ,زدودن، گیاهان همنشین ,گیاهان نمک دوست، گونه Salsola (علف شور)