رشته: پزشکی و سلامت
‘Making a difference’ a clinical pathway for hip fractures and the advance practice role in managing patients with minimal trauma hip fractures
جهت دانلود رایگان مقاله انگلیسی اینجا را کلیک نمایید
چکیده:
سابقه و هدف: در سال 2006-2007 بیش از 16500 بیمار مبتلا به شکستگی لگن در استرالیا برآورد شدند اکثر آنها (94%) بالای 65 سال سن داشتند تقریبا همه بیماران مبتلا به شکستگی لگن نیاز به بستری شدن در بیمارستان و جراحی داشتند.
هدف: هدف از این مطالعه ارزیابی تاثیر مسیر بالینی شکستگی لگن در مزاقبت از بیماران شکستگی لگن می باشد.
روش: پژوهش حاظر یک ممیزی مدارک پزشکی به صورت گذشته نگراز تمام بیماران …….. حداقل بیش از 65 سال سن دارند. آنها در یک بیمارستان بزرگ در طی یک دوره سه ماهه و بعد از اجرای مسیر بالینی شکستگی لگن مورد بررسی قرار می گیرند.
یافته ها: بیماران در گروه آزمون (28نفر,متوسط 86 سال) در مقایسه با گروه شاهد (تعداد 33 نفر متوسط 85٫7 سال) تحت عمل جراحی قرار می گیرند 21٫4% درمقابل 5% VTE ,PS0. 004 پیشگیری بهبود یافته برای بیماران بدون پیشگیری (5% درمقابل P=0. 001 33. 3%) و با درمان پوکی استخوان کلسیم و ویتامین D مرخص شدند.
واژگان کلیدی: شکستگی مسیر بالینیشان ,خدمات ارتوگرافیک ,شکستگی لگن ,حداقل ضربه (تروما)
نظر سردبیر: انجمن ملی پرستاران ارتوپدی میگوید: نقش پرستاران ارتوپدی برای پیشبرد بهداشت. درمان اسکلتی عضلانی با ترویج برتری در پژوهش و آموزش پرستاری عمل ارتوپدی نمیتواند نادیده گرفته شود انتقال آرام ترومای ارتوپدی همراه با حفظ بیماری از طریق سیستم مراقبت متکی بر تعدادی از عوامل کلیدی می باشد همانطور که در بیانیه فوق شناخته شد در این مقاله به نظر می رسد که نقش پرستار در تسهیل مسیر بالینی شکستگی لگن و اختصاص زمان مورد نیاز انکار ناپذیر می باشد.